SABBIA D'ORO

SABBIA D'ORO Italiaans Restaurant en Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabbia d'oro. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:41 Het was prima alleen ik vond de pizza behoorlijk zout.
26 jun 2022 om 21:56 Was heerlijk! Heb ervan genoten.
23 jun 2022 om 21:20 Jammer dat er over de salade geen pesto dressing zat zoals in de omschrijving. Lasagne was lekker.
21 jun 2022 om 21:46 Eten was verschrikkelijk! Bezorging te laat. Patat was slap, rauw en vet, vlees was veeeel te zout en kaas was verbrand. 1 keer en nooit meer. Zonde van het geld, eten ging na 1 hap de prullenbak in.
21 jun 2022 om 21:02 Prima pizza en snelle levering
18 jun 2022 om 13:08 Prima pizza’s, maar ze zijn nooit op tijd. Altijd wel netjes excuus, maar er wordt nooit gebeld dat ze later zijn. Laatste keer dus dat wij hier bestellen, want we zijn het nabellen wel beu. Verder aardige mensen, en zoals gezegd prima pizza’s
17 jun 2022 om 20:22 Normaal ben ik tervreden maar nu dus niet, bezorging zou 40 min. duren maar dat werd meer dan 1.5 uur, heb ze na 50 min. Gebeld en dan zeggen dat ze er zo aankomen. Ook heb ik de pizza zonder champignons besteld maar die zaten toch op de pizza,
14 jun 2022 om 19:55 Super, zoals we gewend zijn van jullie!
11 jun 2022 om 21:11 Snel bezorgd… de calzone kon beter. Erg plat en de knoflook was teveel.
10 jun 2022 om 23:08 Lasagne zompig, pittig en vet. Pizza ongevraagd veel pesto er op. 1,5 uur gewacht..
10 jun 2022 om 8:00 Ze zijn weer vanouds! Top..!
8 jun 2022 om 21:22 Zowel het eten en de bezorging was top. Zeker voor herhaling vatbaar